Onze werkwijze

Onze projectmanagers zijn volledig toegewijd aan elke fase van elk project, ongeacht de complexiteit ervan. Ons team van experts stelt ons in staat om een actieve rol te spelen bij het creëren van duurzame projecten.
Onze experts zijn persoonlijk en fysiek betrokken bij elk project en resultaatgericht.
Gedurende de laatste 5 jaar hebben onze experts met succes vele partijen die betrokken zijn bij internationale handel verbonden en de onderhandelingen voor complexe financiële oplossingen begeleid. Ons team zorgt ervoor dat elke klant de ideale financieringsstructuur krijgt aangeboden. Deze financiële oplossingen zijn voor elk project op maat gemaakt.

Businessmodellen

EPC:Engineering, Procurement en Construction. In dit volledige business model neemt Suroma Global Invest de leiding over ontwerp en planning, inkoop van alle benodigde materialen voor de bouw van het project, overeengekomen budget en kwaliteitsnormen.

PPS: Publiek Privaat Partnerschap.

In dit model gaat Suroma Global Invest een partnerschap aan met lokale ondernemers of de lokale overheid om innovatieve technologie en expertise te bieden om economische groei te bevorderen.

Wat zijn de kerntaken van Suroma Global Invest

  • het begeleiden van investeerders in het proces van het omgaan met lokale bedrijven en overheidsinstanties;
  • het besturen van stichtingen en ondernemingen;
  • het beheren van vermogens;
  • het optreden als agent, vertegenwoordiger, consultant;
  • het opstellen van haalbaarheidsstudies en ondernemingsplannen;
  • het coördineren, uitvoeren en begeleiden van projecten alsmede het voeren van het management over de projecten;
  • het organiseren en houden van promotie en marketingactiviteiten in binnen en buitenland om internationale investeerders te interesseren voor Suriname;