INTERNATIONAAL COMMODITIES

SUROMA GLOBAL INVEST

Wij adviseren producenten van grondstoffen, handelaren en eindgebruikers bij het volledige traject van internationale verkoop van goederen. Van exploitatie tot sales, financiering, transport en opslag. Wij verkopen wereldwijd aan alle geïnteresseerde kopers tegen zeer concurrerende prijzen en wij bieden ook snelle levering naar uw bestemming.

Onze experts zijn actief op het gebied van:
• Metalen: goud, zilver, koper, aluminium;
• Energie: ruwe olie, aardgas en aardolieproducten;
• Veeteelt: Vee en vlees;
• Voedsel: tarwe, sojabonen, rijst, suiker, maïs, bananen;

We zijn een actieve investeerder in alle infrastructuursectoren, inclusief energie, water, afval, transport en grondstoffen. We investeren in verschillende sectoren in zowel gevestigde als op groei gerichte bedrijven.

Onze beleggingsaanpak is gebaseerd op een gedisciplineerd due diligence-proces dat risico’s meet en tegelijkertijd de katalysatoren voor waardestijging identificeert. We doen alleen vriendelijke transacties en werken samen met getalenteerde managementteams om positieve resultaten te behalen.

De meeste van onze professionals hebben hun carrière doorgebracht met financiële adviseurs, waardoor ze direct zicht hebben op de unieke behoeften van de klant.

We streven ernaar om waarde te creëren door te investeren in bedrijven waar ons kapitaal, strategisch inzicht, wereldwijde relaties en operationele ondersteuning de transformatie kunnen stimuleren. We zijn constant op zoek naar situaties waarin we waarde kunnen toevoegen op een manier die onze concurrenten niet kunnen. Wanneer we presteren voor onze investeerders, vertrouwen ze ons meer kapitaal toe, ondersteunen ze de groei van ons bedrijf naar nieuwe productlijnen en helpen ze onze positie te verstevigen.

Onze professionals zijn zeer bekwame probleemoplossers die geloven dat uitdagingen kansen vertegenwoordigen. Hun unieke passies en achtergronden dragen bij aan een diverse, creatieve en levendige omgeving.

Suroma Global Invest is gebouwd op integriteit en het vertrouwen van investeerders.

Opgericht in 2014


ONZE PARTNERS